22.05.2012

Letošního ročníku Apetit festivalu v Plzni se zúčastnil i Farmářský obchod. Nakupující mohli v našem stánku ochutnávat mošty z Nebílov, sýry z Abertam, uzeniny z Angus Farm nebo jogurty z farmy pana Němce. Prodávali jsme mimo ochutnávaných lahůdek například kuřata z Loužné, tyčinky od Rendla, sýry z biofarmy Belina, farmy ZPZ, pesta, marmelády... Snažili jsme se nabídnout průřez naším sortimentem.

V neděli 20. května se na hlavním pódiu představil Jan Horký, kapitán Národního týmu kuchařů ČR, Kuchař roku 2008, prostě pan kuchař. Vařil za Farmářský obchod z našich surovin. Návštěvníci show mohli ochutnat Pečená kuřecí prsa na másle, zauzené kuřecí stehno na grilu, krém z česneku a brambor, opečená ředkvička. Recept za nedlouho najdete v sekci Inspirace ve vaší kuchyni.

Podívejte se na fotky, dobře ilustrují, že jsme se na Apetit Festivalu neodpočívali.

 č.1
 č.2
 č.3
 č.4
 č.5
 č.6
 č.7
 č.8
 č.9
 č.10

»zpět do archivu novinek