21.05.2013

O víkendu 18. a 19. května jste nás mohli vidět na Apetit festivalu 2013, který navštívilo 32 000 lidí! Na festivalu jsme otevřeli malý Farmářský obchod. Nabídli jsme všemožné pochoutky - klobásy od Dvořáka, z Angus Farm, párky z Rudolce, tyčinky od Rendla (ty se staly festivalovým šlágrem), mošty, pálenku z Chrámců, paštiky z Via Delicia... Zájem byl obrovský, za což děkujeme.

V neděli dopoledne přijel podpořit Farmářský obchod Honza Horký, což je šéfkuchař obou restaurací Obecního domu v Praze a zároveň je 4 roky kapitánem Národního týmu kuchařů ČR. Na hlavním pódiu vařil burger z hovězího krku z Angus Farm s ovčím sýrem z Abertam. Recept najdete pod textem. Byla to lahůdka. V jeho podání jsou jídla i pastva pro oči.

 č.1
 č.2
 č.3
 č.4
 č.5
 č.6
 č.7
 č.8
 č.9
 č.10
 č.11
 č.12

»zpět do archivu novinek