06.04.2013
Seminář zaměřený na grilování vedený Daliborem Navrátilem se náramně povedl. Grilovalo se i maso z Farmářského obchodu - kuřecí z farmy Loužná, hovězí z Rudolce a krůtí z farmy Druhaz.
Dalibor je nejen skutečně skvělý kuchař, ale i hrozně fajn člověk. Předvedl naprosto senzační úpravy masa. Všechno masa griloval naprosto přírodní. Maximálně maso solil a pepřil. Koření aplikoval až po grilování. Jen vepřovou krkovičku kořenil fajnovou pepřovou marinádou.
Neméně vynikající byly omáčky k masům - lilkový krém, cuketová omáčka, tzatziky, česneková omáčka ze smetany a majonézy nebo báječná omáčka z rajčat. Prostě jsme si všichni seminář užili.
Farmářský obchod podporuje kvalitní gastronomii a trvale spolupracuje s Asociací kuchařů a cukrářů ČR pobočkou Šumava.