06.04.2013

Seminář zaměřený na grilování vedený Daliborem Navrátilem se náramně povedl. Grilovalo se i maso z Farmářského obchodu - kuřecí z farmy Loužná, hovězí z Rudolce a krůtí z farmy Druhaz.

Dalibor je nejen skutečně skvělý kuchař, ale i hrozně fajn člověk. Předvedl naprosto senzační úpravy masa. Všechno masa griloval naprosto přírodní. Maximálně maso solil a pepřil. Koření aplikoval až po grilování. Jen vepřovou krkovičku kořenil fajnovou pepřovou marinádou.

Neméně vynikající byly omáčky k masům - lilkový krém, cuketová omáčka, tzatziky, česneková omáčka ze smetany a majonézy nebo báječná omáčka z rajčat. Prostě jsme si všichni seminář užili.

Farmářský obchod podporuje kvalitní gastronomii a trvale spolupracuje s Asociací kuchařů a cukrářů ČR pobočkou Šumava.

 č.1
 č.2
 č.3
 č.4
 č.5
 č.6
 č.7
 č.8

»zpět do archivu novinek