18.02.2013

V neděli 17. února se pracovnice Farmářských obchodů vydaly na farmu ANGUS. Prohlédly si pastviny, od Václava Silovského se dozvěděli téměř vše o chovu Angusů a nakonec ochutnali parádní jídla uvařená přímo v restauraci ANGUS FARM v Soběsukách u Nepomuka (zadělávané dršťky, uzená plec, pěna z uzeného jazyka, gulášek, dušená hovězí noha...). Václav Silovský zodpovídal všetečné dotazy a předával recepty na uvařené bašty.

Kdo jste ještě v restauraci ANGUS FARM nebyl, rychle si rezervujte stůl (www.angusfarm.cz). Za chvíli se tam budou stát fronty až ven a na stůl se bude čekat stejně dlouho jako u Redzepiho v Nomě...

 č.1
 č.2
 č.3
 č.4
 č.5
 č.6

»zpět do archivu novinek