Bosanka s jehněčím masem (kg)

IMG_1106.jpg
Fermentovaná klobása maďarského typu je vyrobena z vepřového, jehněčího a hovězího masa. Je vyráběna jako fermentovaný výrobek bez tepelné úpravy.
Výrobce
Statek Horní Dvorce
Kód
k441
Dostupnost
Skladem
K dodání v pondělí 13.05.2024

Kdy zboží dostanete?

Osobní odběr - Plzeň, Šafaříkovy sady v pondělí 13.05.2024

Osobní odběr - Plzeň, Lobezská v pondělí 13.05.2024

Rozvoz po Plzni v pondělí 13.05.2024

Osobní odběr - Plzeň, Lobezská (po, st) v úterý 14.05.2024

Osobní odběr - Plzeň, Šafaříkovy sady (po, st) v úterý 14.05.2024

Rozvoz po Plzni (po, st) v úterý 14.05.2024

Osobní odběr - Plzeň, Šafaříkovy sady (čt, pá) ve středu 15.05.2024

Rozvoz po Plzni (čt, pá) ve středu 15.05.2024

Osobní odběr - Plzeň, Lobezská (čt, pá) ve středu 15.05.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 09.05.2024 12:56 a pro 1 150g.

Naše cena s DPH
465,00 Kč/kg
69,75 Kč/150g
Naše cena bez DPH
415,20 Kč/kg
62,28 Kč/150g
150g

Popis

Fermentovaná klobása maďarského typu je vyrobena z vepřového, jehněčího a hovězího masa.

Bezlepkový výrobek.

Složení: Jehněčí maso (min. 25 %), vepřové maso, hovězí maso, koření, sůl (max. 4,2 %), dusitanová sůl, voda, cukr.

Jedna nožička váží cca 150 g. 

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články