Hummus Karamelizovaná cibulka (150 g)

hum-cibulka.jpg
Hummus s karamelizovanou cibulkou je úžasná potravina, kterou je možné servírovat mnoha způsoby a ještě lépe jej kombinovat.
Výrobce
I love Hummus
Kód
k942
Dostupnost
Skladem
K dodání v úterý 30.04.2024

Kdy zboží dostanete?

Osobní odběr - Plzeň, Lobezská (po, st) v úterý 30.04.2024

Osobní odběr - Plzeň, Šafaříkovy sady (po, st) v úterý 30.04.2024

Rozvoz po Plzni (po, st) v úterý 30.04.2024

Osobní odběr - Plzeň, Šafaříkovy sady v úterý 30.04.2024

Osobní odběr - Plzeň, Lobezská v úterý 30.04.2024

Rozvoz po Plzni v úterý 30.04.2024

Osobní odběr - Plzeň, Šafaříkovy sady (čt, pá) v pátek 03.05.2024

Rozvoz po Plzni (čt, pá) v pátek 03.05.2024

Osobní odběr - Plzeň, Lobezská (čt, pá) v pátek 03.05.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 27.04.2024 5:53 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
50,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
44,60 Kč/ks
ks

Popis

Hummus je úžasná potravina kterou je možné servírovat mnoha způsoby a ještě lépe jej kombinovat. Vhodný ke snídani, obědu, večeři nebo jako malá zdravá svačinka. Ať už jako hlavní jídlo, například se zeleninou a pečivem. Ale také jako příloha ke grilovanému kuřátku, zelenině nebo šťavnatému steaku.

Hummus je vynikající za tepla i za studena, záleží pouze na Vás. Hummus k masu je skvělá kombinace, ale Hummus též pomáhá maso nahradit. 

Díky svému složení má nejen vynikající chuť, ale i vysokou výživovou hodnotu.

Čistě přírodní produkt, bez chemických přísad a konzervačních látek. Bez lepku, glutamanu, laktózy.

Složení: vařená cizrna (50%), sezamová pasta (tahini), pitná voda, karamelizovaná cibule (13%), citronová šťáva, ext. panenský olivový olej, slunečnicový olej, jedlá mořská sůl, koření. "Špetka lásky a nic jiného"

Alergeny: sezam.

Hmotnost: 150 g.

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 878KJ/210kcal, Tuky 13,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,9 g, Sacharidy 10,7 g z toho cukry 1,0 g, Vláknina 8,3 g, Bílkoviny 7,2 g, Sůl 0,93 g

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články