Sendvič Vítání jara (240 g)
Lehká vajíčková pomazánka bez cibule, řeřicha, ředkvičky posazené na našlehaném másle to celé ve vynikajícím chlebu od pekařů z Veleslavínky z Plzně.
Lehká vajíčková pomazánka bez cibule, řeřicha, ředkvičky posazené na našlehaném másle to celé ve vynikajícím chlebu od pekařů z Veleslavínky z Plzně.
Jemně vyuzená hovězí plec z hovězího masa plemene Angus, kyselá okurka, dresink s dijonskou hořčicí a křenem, marinovaná šalotka ve viném octu.
Klasický sýrový sendvič postavený na jednom druhu sýru - kravské goudě z farmy Držovice, osvěžený salátovou okurkou, dubáčkem a Bioládou z hrušek.
Prostě kus vepřové pomalu vařené a lehce vyuzené kýty, křenová majonéza, salát, rajčata, karamelizovaná cibule.
Kynutý knedlík pro vás s láskou připravuje paní Ivana Procházková z malé rodinné firmy ve Vejprnicích. Její recepty jsou rodinné dědictví.
Kynutý knedlík pro vás s láskou připravuje paní Ivana Procházková z malé rodinné firmy ve Vejprnicích. Její recepty jsou rodinné dědictví.
Bramborový knedlík pro vás s láskou připravuje paní Ivana Procházková z malé rodinné firmy ve Vejprnicích. Její recepty jsou rodinné dědictví.
Karlovarský knedlík pro vás s láskou připravuje paní Ivana Procházková z malé rodinné firmy ve Vejprnicích. Její recepty jsou rodinné dědictví.
Jehněčí maso dodá boloňské omáčce jemnou chuť. A děti prostě špagety po italsku milují.
Vychutnejte si jemnost zdravého jehněčího masa. Připravili jsme ho pro vás v kombinaci s vepřovým a pouze decentně okořenili.
Jehněčí maso na kmíně je jemně ochucené, aby vynikla delikátní chuť jehněčí masa.
Není segedín jako segedín. Naši lahůdku připravujeme z jehněčího a vepřového masa.
Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.