Husa mražená (ks)

Známe původ masa, které vám dodáváme. Dbáme na to, aby se zvířata měla u farmářů dobře. Skot se pase na šumavských loukách - Farma Zelený, Angusfarm Soběsuky. Kuřata mají dostatek pohybu a jsou chována dvakrát tak dlouho (cca 60 dní) než ve velkochovech. Specialistou na kuřata je pro nás Farma Loužná. Prasata jsou chována u našich farmářů v Plzeňském kraji. Sladkovodní ryby nám dodává především Klatovské rybářství. Mořské ryby mají původ na Islandu v ekologických chovech. Ryby jsou mražené hned po odlovu. Při mražení se používá voda. Na rybách nenajdete žádnou ledovou krustu.
Kuřecí prsa nejvyšší kvality. Kuřata jsou chována na farmě Loužná. Kuřata rostou pozvolna a mají dostatek prostoru pro projevení svých potřeb.
Skvělá krůtí prsa z krůt chovaných na farmě Druhaz na Sedlčansku.
Kuřata jsou chována na farmě Loužná. Kuřata rostou pozvolna a mají dostatek prostoru pro projevení svých přirozených potřeb.
Kuřecí čtvrtky výborné na pečené i smažení. Kuřata rostou pozvolna a mají dostatek prostoru pro projevení svých přirozených potřeb.
Krůtí mleté maso výborné například na karbanátky, sekanou nebo třeba jen orestované s rýží. Krůty jsou chovány na farmě Druhaz na Sedlčansku.
Kuřecí křídla z Loužné vás překvapí množstvím masa, které na nich najdete. Kuřata rostou pozvolna a mají dostatek prostoru.
Kuřecí stehna z Loužné jsou masitá a mají skvělou chuť. Kuřata v Loužné rostou pozvolna a mají dostatek prostoru.
Pstruh kuchaný, celý, vakuově balený vychovaný v šumavských sádkách Klatovského rybářství.
Hovězí spodní šál se hodí na pečení, dušení, ale i na tatarský biftek. Zvířata plemene Angus jsou chována v systému ekologického zemědělství.
Velmi křehká část hovězí kýty. Můžete z něj připravit například výborné španělské ptáčky. Bez obav si z válečku připravíte tatarský biftek.
Hovězí krk můžete použít k dušení, pečení nebo z něj po namletí vyrobit vynikající burgery. Maso pochází z býků a jalovic z šumavských luk.
Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.