Lahůdkový Angus párek (kg)

Hovězí párek z produkce Angusfarm Soběsuky. Párky jsou lehce zauzené, lehce pálivé. Vhodné jsou konzumaci za studena i pro jakoukoliv tepelnou úpravu.
Hovězí párek z produkce Angusfarm Soběsuky. Párky jsou lehce zauzené, lehce pálivé. Vhodné jsou konzumaci za studena i pro jakoukoliv tepelnou úpravu.
Pět utopenců ve sklenici. Klasické ochucení utopenců octem, cukrem a cibulí. Utopenci jak mají být.
Zauzená bělská klobása je absolutní špičkou mezi produkty z řeznictví Arnošta Dvořák. Je z vepřového masa v přírodním střívku uzená na bukovém dříví.
Vostřák z Netína je připravený z kvalitního hovězího a vepřového masa. V chuti je podobný chorizu. Obsahuje jen maso a koření. Je tedy bezlepkový.
Fermentovaná klobása maďarského typu je vyrobena z vepřového, jehněčího a hovězího masa. Je vyráběna jako fermentovaný výrobek bez tepelné úpravy.
Chorizo z farmy Čečkovice je krásně a pikantně ochucené. Obsahuje jen vepřové maso. Je tedy bezlepkové.
Hovězí párky z Vojenic obsahuji 96 % hovězího masa. Hovězí maso pochází pouze z chovů v Plzeňském kraji. Jsou bezlepkové.
Debrecínské párky z Vojenic obsahuji 95 % masa! Jsou bezlepkové. Párky jsou jemně pikantně ochucené.
Fermentovaná klobása z farmy Čečkovice obsahuje jen maso a koření. Chuť má jemně pikantní, příjemně plnou.
Vídeňský párek z Letin od Matějky jsou jemně ochucené. Obsahují věpřové a hovězí maso.
Vídeňské párky od mistrů řezníků z farmy Čečkovice jsou jemně ochucené. Střívko po skousnutí krásně křupne.
Bezlepkové lahodné špekáčky z Vojenic se hodí jak k ohni, tak do trouby nebo pánev. Super jsou i do sklenice AKA utopenci.
Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.